Spar strøm med Polar Eco

Annonsørinnhold:
Med appen får du oversikt over strømforbruket ditt i sanntid. I tillegg til dette vil appen vise deg historisk forbruk fra det tidspunktet du tar i bruk enheten. I menyen nede finner du også prisinformasjon time for time, for dagens pris og morgendagens pris (NB! Morgendagens pris er ikke tilgjengelig før ca kl 1300 hver dag).
Polar Eco kommer i 2 versjoner, en som er basert på wifi, og en versjon som er basert på mobilnettet LTE-m. De fleste vil kunne klare seg med wifi-enheten, men de som for eksempel ikke har wifi-dekning der måleren står eller som ikke har wifi på hytta, vil kunne bruke mobil-versjonen.
  • Strømforbruket ditt i sanntid - hvor mye bruker du akkurat nå?
  • Dagens og morgendagens spotpriser time for time (morgendagens priser blir tilgjengelig ca kl 1300 hver dag)
  • Automatisk varsling ved større prisvariasjoner. Hvis Polar Eco ser at prisforskjellen mellom dagens priser og morgendagens priser er stor, vil du få et varsel om dette i appen
  • Varsling på energiforbruk. Du kan sette opp at appen skal varsle deg når strømforbruket ditt er på tur over en viss effekt. Eksempel: Hvis du setter varselgrense på 6 kW, så vil appen varsle deg dersom du ligger an til å gå over dette strømforbruket i inneværende time.
  • Du får også oversikt over historisk forbruk i EcoMonitor appen.
  • Utvidet varslingstjeneste: Mulighet for å sette inn et pristak slik at appen vil varsle deg dersom spotprisen går over dette taket.

Om Polar Kraft

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. Vårt mål er å bli den foretrukne strømleverandør og din kraftleverandøri Nord-Norge. Med nesten 80.000 kunder er vi nest størst i landsdelen.
Vi skal vinne ytterligere markedsandeler basert på svært konkurransedyktige priser, et sterkt samfunnsengasjement, lokalt eierskap, samt høy kompetanse og høy kundetilfredshet.
Vi har produkter/konsepter som skiller oss ut fra resten av strømbransjen og som gjør at kundene velger oss på bakgrunn av flere faktorer enn bare billig strøm.
Et av våre konsepter for fastprisavtale strøm er Polar Fast 3 år.
Klikk her dersom du ønsker å bytte strømleverandør