Slik vedlikeholder du skinnmøblene

Post image
Annonsørinnhold:
Skinn som er farget, og har en overflatebehandling og/eller mønsterkorrigering.

1) Rengjør møbelet regelmessig med en fuktet klut eller støvsuger.
2) Denne huden må holdes smidig og tilføres fett jevnlig. Dette for å hindre at den tørker ut og sprekker opp eller krakelerer. Dette bør gjøres ca. 4 ganger i året. 
3) Start med å rengjøre møbelet, før du renser overflaten med lærrens så huden er helt ren.
4) Når møbelet er rent og renset, settes hele møbelet godt inn med lærkrem. Denne kremen trenger ned i huden og tilfører godt med næring og fett som styrker huden.


Annonsørinnhold
De fleste møbelprodusentene sier at skinnsofaer skal renses grundig 2-4 ganger i året - oftere hvis de blir brukt flittig.

Heldigvis er det ikke vanskelig å rengjøre en skinnsofa med et tørkepapir, enten du bare vil tørke av eller må ta en spot-rengjøring. Denne guiden forteller deg alt du trenger å vite.

Hvorfor velger folk skinn som materiale?
Skinn er en naturlig fiber, noe som betyr at det er pustende, men det er også ekstremt tøft! Du har sikkert hørt om uttrykket "like tøffe som gamle støvler". Dette er fordi skinn er veldig vanskelig å slite ut. Som et resultat har det blitt et populært materiale for gjenstander som må være slitesterke, for eksempel sko, sofaer, ridesaler og motorsykkelskinn.

Skinn er også dyrt. Så, ettersom vi blir stadig mer oppmerksomme på miljøpåvirkningene av menneskelig forbrukeradferd, har det blitt populært å fornye, reparere og resirkulere gjenstander før de sendes til deponi.

Her kan du lese om vedlikehold av skinn fra en engelsk leverandør.Anbefalte lenker:

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.