Burmeister leverer rimelige byggegjerder – en økonomisk og effektiv anleggssikring.

Post image
Redaksjonelt annonse:
Burmeister tilbyr de mest rimelige byggegjerder på markedet. Vi har et bredt produktspekter og selvsagt fører vi også alle typer tilbehør til byggegjerder: Støttestag, føtter i resirkulerbar plast eller betong, låsbare dør- og portløsninger, transportpaller, refleksskilter, duker, m.m.


Bruk av byggegjerder og publikumsgjerder er i mange tilfeller mer påkrevet nå en noen gang – som en nødvendighet for å sikre egne verdier, samt som anleggssikring for å holde uvedkomne utenfor byggeplass-området.

Våre byggegjerder og publikumsgjerder er rimelige, og raske og enkle å sette opp på ditt område. Burmeister leverer rimelige byggegjerder – en økonomisk og effektiv anleggssikring.

  • Burmeister leverer byggegjerder over hele landet.
  • Spar penger på å hente byggegjerder selv – på vårt lager sentralt på Østlandet.
  • Ønsker du å ordne transport av byggegjerder selv, hjelper vi deg å finne god transportør.
  • Burmeister sørger for montering av byggegjerder på forespørsel.Burmeister er et innovativt selskap som leverer metallprodukter til store deler av norsk industri- og byggevirksomhet. Vi leverer til både store og små prosjekter. I tillegg til å levere produkter, bistår vi med rådgivning, utvikling og andre tjenester gjennom hele prosjektet (i vårt eget miljø).

På våre nettsider kan du lese mer om:
-BYGGEGJERDER
-Dreneringsrenne
-GITTERRISTER
-FOTSKRAPERIST Lagerførte og spesialtilpassede fotskraperister
-GITTERRISTER
-GRATINGS – vi kan gitterrister og hjelper deg å ta riktige valg!
-N/A
-PERFORERTE PLATER / STÅLPLATER
-GITTERRISTER
-STREKKMETALL
-STREKKMETALL

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.